Depremzede vatandaşlara prefabrik ev desteği

• 22 Mayıs 2023
Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Ciner Grubu tarafından 60 prefabrik ev yaptırıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Ciner Grubu tarafından yapılan, tamamı döşeli 82 metrekarelik 60 prefabrik ev hak sahiplerine teslim edildi. Hak sahipleri, AFAD koordinasyonunda belirlendi. Depremlerden zarar gören öksüz, yetim ve engelli vatandaşlara öncelik tanındı. Törene, Ciner Grubu yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, Ciner Grubu CEO’su Gürsel Usta, Hatay Koordinatör Vali Yardımcısı ve Defne Kaymakamı Buğra Karadağ, AFAD Başkan Yardımcısı Önder Bozkurt katıldı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, depremde ilk günlerin çok zor geçtiğini belirtti.