Edremit Belediyesi personeline yangın ve acil durum eğitimi verildi

• 22 Mayıs 2023

Otobüslerde ve akaryakıt istasyonunda oluşabilecek yangınlara önlem almak amacıyla Edremit Belediyesi şoförlerine ve ikmal ekibine yangın ve acil durum eğitimi verildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit İtfaiye Grup Amirliği, teorik ve uygulamalı eğitimler verdi. Eğitimde, yangın ve acil durumlarda can ve mal kaybını önlemek amacıyla görevlendirmeler de yapıldı. Yangın ve acil durumlarda ilk müdahalenin çok önemli olduğunu vurgulayan itfaiye ekipleri, görev paylaşımının önemine dikkat çekti. Eğitimin ardından ekipler kuruldu.