İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel etkinlikler düzenledi

• 22 Mayıs 2023

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Kutlamaların adresi Maltepe etkinlik alanıydı. Kum, Skapova ve Sena Şener, en sevilen şarkılarını gençlerle birlikte söyledi. Kutlama programı, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Murda ve Hadise konserleriyle devam etti. Bayram coşkusu, 21-25 Mayıs tarihleri arasındaki gençlik konserleriyle devam edecek, Fatma Turgut, Melike Şahin, Madrigal ve birçok sanatçı gençlerle buluşacak.