İzmit Belediyesi satış stantları kadınlar arasında dayanışmayı güçlendiriyor

• 22 Mayıs 2023
İzmit Belediyesi’nin el emeği ürünleri için açtığı satış stantları, kadınlar arasındaki dayanışmayı ve üretim ağını güçlendiriyor.

İzmit Belediyesi, kendi imkânlarıyla üretim yapan kadınların ürettikleri ürünleri tüketicilere ulaştırabilmek için satış stantları açtı. Kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılmasını önemseyen İzmit Belediyesi’nin açtığı satış stantları, kış aylarında verilen aranın ardından yeniden vatandaşlarla buluştu. Satış stantları, 41 AVM’de, her çarşamba 10:00-20:00 saatleri arasında açılacak. İzmit Kadın Girişimciler Merkezi, İzmit Çarşısı, İzmit Çınar Kadın Kooperatifi ve İZMEK’ in girişimci kadınları stant açacak.