Kartal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlamalarına ev sahipliği yaptı

• 22 Mayıs 2023

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kartal’da coşkuyla kutlandı. Fener alayıyla başlayan kutlamalar, Kartal Meydanı’ndaki Göksel konseriyle devam etti. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılını kutluyoruz. Atatürk’ün ‘Ey Türk Gençliği!’ diyerek ülkemizi gençlere emanet ettiği gerçeğini bir kez daha hatırlarken, Kartallı komşularımı ve gençleri bu coşkuyu birlikte yaşamak için fener alayına ve konsere davet ediyorum,” dedi.