Kırşehir Belediyesi, “Uçurtma Şenliği” düzenledi

• 22 Mayıs 2023

Kırşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uçurtma Şenliği’ne, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, milletvekili adayı Baran Genç, Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan, Akpınar Belediye Başkanı Şükrü Turgut, Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin il başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çocuklar ve vatandaşlar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Başkan Selahattin Ekicioğlu, “Uçurtma Şenliği'ne katılan çocukların gözlerinden öpüyorum. Kırşehir’de değer katan projelerimizi gerçekleştirmeye ve hemşerilerimiz için bu tür sosyal ve kültürel etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz,” dedi.