Konak Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladı

• 22 Mayıs 2023

Konak Belediyesi, Gültepe Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunum töreni düzenledi. Törene, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Coşkun Tatar, Saadet Partisi Konak İlçe Başkanı Rıfat Yıldırım, kadın ve gençlik kolları, Konak Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının demokrasi için de çalıştığının altını çizdi.