Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ödüle layık görüldü

• 22 Mayıs 2023

“Halk Jürisi” üyeleri, 2022-2023 tiyatro sezonunda aralarında Mersin’in de olduğu 18 ilde sahnelenen oyunları performans, tasarım ve tapımlar kategorilerinde değerlendirdi. Değerlendirme neticesinde ilgili kategorilerde başarılı bulunan oyunlar, oyuncular ve tiyatrolar ödüllerini aldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, iki dalda ödül aldı. Şehir Tiyatrosu oyuncularından Ceren Özmen, “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” oyunundaki performansıyla “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü”, Ömer Faruk Ustaoğlu da aynı oyundaki performansıyla “‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü” kazandı. Oyunculara ödülleri Manavgat Kent Tiyatrosu’nda düzenlenen törende verilecek.