“Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi

• 22 Mayıs 2023
Bandırma Belediyesi, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kadın Dayanışma Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu kompozisyon yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Bandırma Belediyesi, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kadın Dayanışma Derneği işbirliğiyle kadının toplumda hak ettiği yere ulaşmasını sağlamak, kadınların yaşadığı sorunların çözümünde toplumsal duyarlılığın önemine dikkat çekmek amacıyla kompozisyon yarışması düzenlendi. “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu kompozisyon yarışmasının ödül töreni, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ertelenmişti. Ertelenen ödül töreni, Bandırma Belediyesi’nin meclis salonunda gerçekleştirildi. Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un ev sahipliğindeki ödül törenine, İlçe Millî Eğitim Müdürü Yardımcısı Hacı Emre Gökşen, Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Nilgün Germiyan, Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş, belediye meclis üyeleri, yarışmanın jüri üyeleri ve öğrenciler katıldı.