• 22 Mayıs 2023
Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Salça Üretim Tesisi Fizibilite Projesi” için Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kalkınma stratejisinde önemli bir yer tutan üretim ve imalat sektöründe yenilikçi yaklaşımlara önem veriyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Salça Üretim Tesisi Fizibilite Projesi” için Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın Fizibilite Destek Programı’ndan destek alacak, salça üretim tesisi için proje hazırlayacak. Domates ve biber salçası üretim tesisi için fizibilite raporu hazırlanacak. Proje kapsamında verimliliği ve sürdürülebilirliği yüksek üretim tesisi yatırımının geliştirilmesi için örnek bir çalışma yapılması amaçlanıyor.