Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, üreticilere domates fidesi dağıttı

• 22 Mayıs 2023

“Sebze Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında üreticilere toplam 129.000 adet domates fidesi dağıtıldı. Törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, belediye başkan yardımcıları, Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, sivil toplum kuruluşlarıyla siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda üretici katıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için birçok projeyi hayata geçirdik. Çiftçilerin en önemli ihtiyacı, kaliteli, piyasada talep gören ve ilimiz şartlarına uygun fidelerdir. Üreticilere destek olmak için harekete geçtik. Şarköy, Malkara, Hayrabolu, Çorlu, Çerkezköy, Saray, Süleymanpaşa Ziraat Odaları’yla protokol yaptık, Sebze Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projesi’ni hayata geçirdik. Dağıttığımız fidelerin üreticilere hayırlı ve bereketli olmasını diliyor, özverili çalışmalarından dolayı projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum,” dedi.