Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde finalistler belli oldu

• 22 Mayıs 2023
Safranbolu Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nde finalistler belli oldu.

Bu yıl 24’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nin bu yıl 24.’sü düzenleniyor. Festival kapsamındaki yarışmalarda finalistler belli oldu. “Kültürel Miras ve Korumacılık Temalı Ulusal Belgesel Film Yarışması”, “Uluslararası Kısa Metraj Belgesel Film Yarışması” ve “Uluslararası Uzun Metraj Belgesel Film Yarışması” için jüri üyelerinin belirlediği filmler ve yönetmenler açıklandı. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Festivalimiz bu yıl 24. kez sanatseverlerle buluşacak. Festival komitesi çalışmalarını tamamladı ve kayıtları almaya başladı. Birbirinden değerli jüri üyeleri yarışmaların finalistlerini belirledi,” dedi.