Yeryüzü Ekoloji Okulu’nun haziran ayı programı başlıyor

• 22 Mayıs 2023
Tepebaşı Belediyesi ve Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği işbirliğiyle hayata geçirilen Yeryüzü Ekoloji Okulu’nun haziran ayı programı başlıyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği işbirliğiyle hayata geçirdiği Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda, ücretsiz atölyeler düzenleniyor, deney, gözlem ve eğitim çalışmaları yapılıyor. Yeryüzü Ekoloji Okulu, doğayla ilişki kurmayı, doğaya erişimi, bir arada yaşama kültürünü, sürdürülebilirliği, yerel ekosistemi, toplumsal aktivizmi, mekân bilincini ön plana çıkarmayı amaçlıyor. Yeryüzü Ekoloji Okulu’nun haziran dönemi atölye çalışmaları arasında oryantiring atölyesi (9-12 yaş), beden perküsyonu ve dans atölyesi (7-10 yaş), ebru atölyesi (7-10 yaş), yaratıcı düşünme becerileri atölyesi (7-10 yaş), masal anlatıcılığı atölyesi (7-10 yaş), linol baskıyla ileri dönüşüm atölyesi (18 yaş üstü) ve balmumu kumaş atölyesi yer alıyor. Atölyeler, 5 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.