Akhisar Çağlak Festivali için tanıtım toplantısı düzenlendi

• 8 Mayıs 2023
Akhisar Belediyesi, Akhisar Çağlak Festivali için tanıtım toplantısı düzenledi.

Türkiye’nin en köklü ikinci festivali olma özelliği taşıyan Akhisar Çağlak Festivali için tanıtım toplantısı yapıldı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu öncülüğündeki toplantıya, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, Akhisar Belediyesi Kültür Komisyonu üyeleri Fikret Türk, Ali Rıza Çelik, Sema Şenyaşa, İbrahim Emre Ursavaş, Burcu Alkın ve basın mensupları katıldı. Başkan Besim Dutlulu, vatandaşların sosyal yaşamına katkıda bulunmak, kültürel ve sosyal faaliyetleri artırmak ve Akhisar’ı tanıtmak amacıyla bu festivali önemsediklerini belirtti. Başkan Dutlulu, “Festival maliyeti, sponsor ve stant gelirleriyle karşılanacak. Akhisar tarihindeki en iyi festivallerden birini yine bu şekilde gerçekleştireceğiz,” dedi.