Ankara Büyükşehir Belediyesi akıllı otobüs duraklarını oluşturuyor

• 8 Mayıs 2023
Ankara Büyükşehir Belediyesi, modern, çevreci ve konforlu yeni nesil akıllı otobüs duraklarının montajına devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentin caddelerine ve sokaklarına modern, çevreci ve konforlu yeni nesli akıllı otobüs duraklarını yerleştirmeye devam ediyor. EGO Genel Müdürlüğü tarafından kent merkezindeki 315 noktaya yerleştirilmesi planlanan yeni otobüs duraklarının 75’nin montajı tamamlandı. 240 durak için çalışmalar devam ediyor. Başkente modern bir görünüm kazandırmak ve vatandaşları iklim koşullarından korumak amacıyla özel olarak tasarlanan yeni durakların tamamında WiFi, LED ekran ve aydınlatma, engelli ve USB şarj ünitesi yer alıyor, güneş panelinden enerji sağlanıyor.