"Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyet'i diğeri Cumhuriyet Halk Partisi."

Aşkın: “Ücretsiz ulaşımı yaygınlaştırdık”

  • 8 Mayıs 2023
Başkan Adem Barış Aşkın, Elmadağ Belediyesi’nin ulaşım hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Vatandaşlara ulaşımda kolaylık sağlamak amacıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle ilçemizdeki altyapı çalışmalarını sürdürüyoruz. İmar planına uygun olarak yeni yollar açıyoruz, eski yollarda bakım-onarım çalışmaları yapıyoruz. Altyapı çalışmalarını tamamladığımız yollarda asfalt serim çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

İlçemizdeki köylerden ilçe merkezine, ilçe merkezinden köylere ücretsiz ulaşım hizmeti veriyoruz. Yaşlı, yatalak, bakıma muhtaç vatandaşlara ulaşım desteği sağlıyoruz. Tedavi için Ankara’daki hastanelere gitmesi gereken vatandaşlara hasta nakil aracı hizmeti sunuyoruz. Engelli vatandaşlara özel donanımlı aracımızla ücretsiz ulaşım desteği sunuyoruz, ihtiyaç duyulan alanlara engelli rampaları yapıyoruz, engelli aracı taleplerini karşılıyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi’yle, ilgili kurumlarla görüşmeler ve çalışmalar yapıyoruz, otobüslerin ve minibüslerin sefer sayılarını artırıyoruz.

Dozerden kepçeye, asfaltlama aracından yol süpürme aracına, engelli ve hasta nakil aracından otobüse kadar belediyemizin araç filosundaki tüm araçlarla vatandaşlara 7/24 hizmet veriyoruz. Önümüzdeki dönemde de vatandaşların sorunu yaşamaması, konforlu ulaşımdan yararlanması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek.


Önerilen Haberler