“AtaKart” uygulaması başlatıldı

• 8 Mayıs 2023
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin öncülüğünde hizmete açılan Karadeniz Bölgesi’nin ilk gıda bankası AtaMarket’te depremzede vatandaşlar için “AtaKart” uygulaması başlatıldı.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin öncülüğünde 2020 yılında hizmete açılan Karadeniz Bölgesi’nin ilk gıda bankası AtaMarket’te çalışmalar devam ediyor. Depremzede vatandaşlar için AtaMarket’te “AtaKart” uygulaması başlatıldı. “Birlikte Güçlüyüz” sloganıyla hayata geçirilen uygulamadan bugüne kadar 523 aile yararlandı. 217 ailenin de AtaKart alması bekleniyor. Aileler, AtaKart’a yüklenen aylık puanlarla alışveriş yapabiliyor.