Avcılar Belediyesi Hatay’daki çadır okulların sayısını yükseltti

• 8 Mayıs 2023
Avcılar Belediyesi tarafından Hatay’da kurulan çadır okulların sayısı 17’ye yükseldi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen Hatay’da eğitimin devam etmesi için çalışmalarını sürdüren Avcılar Belediyesi, çadır okulların sayısını artırıyor. Çadır okulların 17.’si özel gereksinimli öğrenciler için kuruldu. Özel gereksinimli öğrenciler için Hatay’da kurulan çadır okul, Türk Silahlı Kuvvetleri, Ülkem Okuyor Koordinatörü Havva Aydanur Ertuğrul, Özel Neva Duru Özel Eğitim Kurumu ve bölgedeki öğretmenlerin desteğiyle Karaali Mahallesi’nde eğitime başladı. Çadır okullarda bölge öğretmenleri tarafından etüt ve okuma programları yapılıyor.