Bayram: “Uygun fiyatlı ulaşım hizmeti sunduk”

• 8 Mayıs 2023
Başkan Mesut Bayram, Ayvacık Belediyesi’nin ulaşım hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne talepte bulunduk, belediyemizin araç filosuna bir adet otobüs ekledik. Şehiriçi iki otobüs hattımız var. Öğrencilerin ve vatandaşların bütçesine katkıda bulunmak için öğrencilerden 1 TL, vatandaşlardan 2 TL ulaşım ücreti alıyoruz. Okullardan gelen talepler doğrultusunda belirli günlerde ve haftalarda düzenlenen gezilerde öğrencilere ulaşım desteği sağlıyoruz. Okulların spor kulüplerinin ve Ayvacık Belediyesi Spor Kulübü’nün şehiriçi ve şehirdışı müsabakalarına ulaşım desteği veriyoruz. İlçemizdeki cenazelerde vatandaşlara ulaşım hizmeti sunuyoruz. Vatandaşların talepleri doğrultusunda çevre illere düzenlenen geziler için otobüs temin ediyoruz. Maddi yetersizliklerden dolayı ilçe dışına çıkmakta zorlanan vatandaşlara ve öğrencilere bilet desteği veriyoruz. Önümüzdeki dönemde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Otobüs sayısını artırmayı, çalışma alanımızı genişletmeyi ve köylerle daha çok etkileşime geçmeyi planlıyoruz.