Beylikdüzü Belediyesi, kültür-sanat etkinliklerine mayıs ayında da devam ediyor

• 8 Mayıs 2023

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Beylikdüzü Sahnesi’nde, tiyatro ve müziğin usta isimleri vatandaşlarla buluşacak. “Hastalık Hastası” adlı oyun, Beylikdüzü Belediye Tiyatroları tarafından ücretsiz sahnelenecek. “1984 Büyük Gözaltı”, “Ağaçlar Ayakta Ölür”, “Ölü’n Bizi Ayırana Dek”, “Muhteşem Diva”, “Ödenmeyecek Ödemiyoruz” adlı tiyatro oyunları da Beylikdüzü Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak. Beylikdüzü Belediye Tiyatroları, çocuklar için de ücretsiz oyunlar sahneleyecek.