Çiğli Belediyesi’nde “Afet Müdürlüğü” kuruluyor

• 8 Mayıs 2023
Çiğli Belediyesi, “Afet Müdürlüğü” kuruyor.

Çiğli Belediyesi, mayıs ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Afet İşleri Müdürlüğü’nün İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün norm kadrosuna eklenmesiyle ilgili önerge komisyonlara iletildi. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Elazığ ve İzmir’in ardından Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler, ülkemizin deprem gerçekliğiyle yaşaması gerektiğini hepimize bir kez daha gösterdi. Biz de ilçemizi dirençli kılmak amacıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Hükümet böyle bir norm kadro açınca hemen harekete geçtik. Doğal afetlere karşı önlem almak için çalışmalarımıza bu müdürlük bünyesinde devam edeceğiz,” dedi.