Çorlu Belediyesi, “Halk Ekmek” büfeleri hizmet vermeye başladı

• 8 Mayıs 2023

“Halk Ekmek” projesi kapsamında üç ayrı yerde kurulan büfelerde ucuz ekmek satışı başladı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, Çorlu-Ergene Fırıncılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Haşim Yiğit, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Belediyesi ve Çorlu-Ergene Fırıncılar Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle hayata geçirilen “Çorlu Halk Ekmek” büfelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Sarıkurt, büfelerin sayısının vatandaşların talepleri doğrultusunda artırılacağını söyledi. Başkan Ahmet Sarıkurt, “Çorlu’da faaliyet gösteren fırıncı esnafının ürettiği ekmeklerin satılacağı ‘Çorlu Halk Ekmek’ büfelerinde haftanın beş günü 08:00-10:00 ve 14:00-16:00, cumartesi günleri de 08:00-12:00 saatleri arasında satış yapılacak,” dedi.