Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, parklarda spor etkinlikleri düzenliyor

• 8 Mayıs 2023

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ve yoğun ilgi gören spor etkinlikleri için geri sayım başladı. Her yaştan vatandaşın spor yapması amacıyla düzenlenen spor etkinlikleri bu yıl da altı parkta gerçekleşecek, sporun birleştirici ruhu Eskişehir’i saracak. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikler, hafta içi dört gün boyunca sabah saatlerinde yapılacak. Spor etkinlikleri, antrenörler eşliğinde sabah 09:30’da başlayacak.