Hatay Büyükşehir Belediyesi depremzede vatandaşlar için istihdam olanağı sağlıyor

• 8 Mayıs 2023

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Hatay’daki yaraları sarmak amacıyla birçok önemli çalışmanın altına imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi, depremzede vatandaşlara iş imkânı sağlamak amacıyla işbirliklerini sürdürüyor. Arçelik, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle bir çağrı merkezi kurdu. Depremden etkilenen vatandaşlara iş imkânı sağlamak ve istihdama destek olmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Hatay’ın çeşitli bölgelerinde çadır kentte yaşayan depremzedeler istihdam edilecek. Çağrı merkezinde 50 kişinin istihdam edilmesi planlanıyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay’ın oldukça zor bir süreçten geçtiğini, kenti yeniden ayağa kaldıracaklarını ifade etti.