Honaz Belediyesi gençlerin hayallerini gerçekleştiriyor

• 8 Mayıs 2023
Honaz Belediyesi, gençlerin hayalini gerçekleştiriyor.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in ilçeye kazandırdığı kitap kafenin açılışına katılım yoğun oldu. Açılışa, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Pamukkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı ve Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Kabakçı Karadeniz, CHP İlçe Başkanı Mustafa Çelik ve parti örgütü üyeleri, İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı ve ilçe yönetimi, İYİ Parti Denizli milletvekili adayı Şebnem Bababalım Yağcı, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Buran, muhtarlar, meclis üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Öğrenciler için keyifli, konforlu ve sıcak bir yaşam alanı oluşturduklarını belirten Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Bir hayalimizi daha gerçeğe dönüştürmenin sevincini ve gururunu yaşıyoruz,” dedi.