Karanfilköy Kentsel Dönüşüm için temel atıldı

• 8 Mayıs 2023
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, KİPTAŞ Karanfilköy Kentsel Dönüşüm Projesi için temel atma töreni düzenledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beşiktaş’ın Karanfilköy bölgesinde 60 yıllık mülkiyet problemini ve bölge insanının yıllardır beklediği kentsel dönüşüm sorununu çözdü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, riskli yapıların yerine inşa edilecek depreme dayanıklı evler için düzenlenen temel atma törenine katıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve siyasi partilerin temsilcileri de programda yer aldı. “300 Günde 300 Proje” kapsamında İstanbul’a bir proje daha kazandırıldı.