Kartal Belediyesi ve Uğur Okulları işbirliğiyle sergi düzenlendi

• 8 Mayıs 2023

Kartal Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün düzenlediği “Atıktan Sanata” adlı sergide, Uğur Okulları’nın beşinci ve altıncı sınıf öğrencilerinin çalışmaları yer aldı. Sergi, Kartal Belediyesi’nin giriş katındaki fuaye alanında açıldı. Serginin açılışına, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen başkan yardımcıları Cengiz Türkmen ve Adem Uçar katıldı. Sergi, öğrencilerin müzik dinletisiyle başladı. Belediye başkan yardımcıları, tüm çalışmaları titizlikle inceledi, öğrencilerle sohbet etti.