“Kent İçi Ulaşım Yasa Tasarısı” konulu çalıştay düzenlendi

• 8 Mayıs 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde “Kent İçi Ulaşım Yasa Tasarısı” konulu çalıştay düzenlendi.

CHP’li 11 büyükşehir belediyesi ve Edirne Belediyesi’nin katılımıyla düzenlenen çalıştayın üçüncüsü Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Çalıştaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Edirne Belediyesi’nin Ulaşım Planlama Dairesi Başkanları katıldı. Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Türkiye’deki tüm kentlerin ortak sorununun trafik ve ulaşım olduğuna dikkat çekti. Antalya Büyükşehir Belediye Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı Nurettin Tonguç, üzerinde çalıştıkları yasa tasarısının faydalı olacağına inandıklarını belirtti.