"Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyet'i diğeri Cumhuriyet Halk Partisi."

Kepenek: “Belediyemizin araç filosunu genişlettik”

  • 8 Mayıs 2023
Başkan Yüksel Kepenek, Honaz Belediyesi’nin ulaşım hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Ulaşım hizmetleri için belediyemizin araç filosundaki araçlar yeterli değildi. Araçların sadece biri şehiriçi ve şehirlerarası ulaşıma uygundu. Ulaşım hizmetlerinin sağlıklı yürütülmesi için yeni model üç aracı araç filomuza dahil ettik. Bu süreçte belediyemizin bütçesini kullandık, hayırsever iş insanlarının desteğini aldık. Yeni araçların ikisini kırsal mahallelerde vatandaşların kullanımına sunduk. İlçemizin iki büyük mahallesinde de belediyemizin araçları ulaşım hizmeti veriyor. Vatandaşları sıkıntı yaşamaması için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz. İlçemizde ve Denizli hattında hizmet veren toplu taşıma araçlarından engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlar ücretsiz yararlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, 2020 yılında belediyemize yolcu otobüsü hediye etti. Bu otobüsü, ilçe merkezinde ve çevre mahallelerde kurulan halk pazarlarına gelen vatandaşlar için ücretsiz servis olarak hizmete sunduk. İlçemizin birçok noktasına yolcu durakları yerleştirdik.

İlçemizdeki eğitim kurumlarının talepleri doğrultusunda spor etkinliklerine ve turnuvalara katılan öğrencilere ulaşım desteği veriyoruz. Honazspor’un lig boyunca yararlanması için belediyemizin bir aracının dışını kaplattık, kulübe tahsis ettik, sporcuların ulaşımını kolaylaştırdık. Belediyemizin imkânları doğrultusunda ulaşıma yönelik çalışmalara ve hizmetlere devam edeceğiz.


Önerilen Haberler