Kırgöz: “Ulaşım altyapısı için çalışmalar yaptık”

• 8 Mayıs 2023
Başkan Adil Kırgöz, Dikili Belediyesi’nin ulaşım hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Göreve başladığımızda araç kiralamaya son verdik. Belediyemizin öz kaynaklarıyla oluşturduğumuz araç filosuyla 30 mahallede hizmet veriyoruz. Cenaze hizmetleri kapsamında ilçemizdeki camilere ve cemevlerine araç tahsis ediyoruz, vatandaşların kabristana ulaşımını sağlıyoruz. Dikili dışındaki turnuvalara, etkinliklere katılacak okul takımlarına ve spor kulüplerine araç desteği veriyoruz. Dikili ve Çandarlı’da kurulan pazarlara uzak mesafeden gelen vatandaşlar için ring seferleri düzenliyoruz.
Önümüzdeki dönemde spor kulüplerine ve sivil toplum kuruluşlarına ulaşım desteği vermeye devam edeceğiz, cenaze hizmetlerini sürdüreceğiz. Ulaşım altyapısı çalışmaları kapsamında ilçemize 80 kilometre üretim yolu, 5.9 kilometre bisiklet yolu kazandırdık, bu çalışmalarımız da devam edecek.