Kırklareli Belediyesi, “Avrupa Konseyi Şeref Bayrağı Ödülü” aldı

• 8 Mayıs 2023

Kırklareli Belediyesi, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi, Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi tarafından Avrupa Konseyi Şeref Bayrağı Ödülü’ne layık görüldü. Ödül, kardeş şehirlerle yapılan çalışmalar, ulusal/uluslararası kuruluşlarla gerçekleştirilen işbirlikleri, üyelikler ve proje çalışmaları değerlendirilerek veriliyor. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Avrupa Konseyi Şeref Bayrağı Ödülü’nü kazanmanın çok önemli olduğunu belirtti.