“Mahallemizin Kadınları Sinema Yapıyor” projesi başladı

• 8 Mayıs 2023
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Seferihisar Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde başlattığı ve 2019 yılından sonra İzmir geneline yayılan “Mahallemizin Kadınları Sinema Yapıyor” projesi, Konak, Kadifekale, Örnekköy ve Aliağa’nın ardından Menderes’te de başladı.

“Mahallemizin Kadınları Sinema Yapıyor” projesi, Menderes’te başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes Belediyesi işbirliğiyle Cahide Sonku Sinema Sınıfı’nı da ilçeye kazandırdı. Sınıfın açılışına “Mahallemizin Kadınları Sinema Yapıyor” projesinin koordinatörü Kibar Dağlayan Yiğit, Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi Birim Sorumlusu Dilek Yücel Aksoy, Menderes Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Gürkan Önalan, muhtarlar ve sinemaseverler katıldı. Kibar Dağlayan Yiğit, Menderes’te kadınları sanatla buluşturmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.