Marmaris Belediyesi, “Bilim Şenliği” düzenledi

• 8 Mayıs 2023

Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde Marmaris’te ilk kez düzenlenen “Bilim Şenliği”, İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı’nda üç gün sürdü. Öğrenciler, çeşitli atölyelerde bilimin renkli dünyasıyla tanıştı. TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği Destekleme Programı kapsamında Marmaris Belediyesi’nin yürütücülüğünü üstlendiği şenlik, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Marmaris Müze Müdürlüğü, Marmaris Ticaret Odası, Marmaris İlçe Halk Kütüphanesi’nin proje paydaşlığında gerçekleşti. Öğrenciler, 53 farklı atölyede rehber öğretmenler eşliğinde deneyler yaptı.