Mersin’de akülü sandalye dağıtımı yapıldı

• 8 Mayıs 2023
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, akülü sandalye dağıtım törenine katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve ÇİMSA işbirliğiyle ihtiyaç sahibi özel gereksinimli bireyler için düzenlenen akülü sandalye dağıtım törenine katıldı. Törende, 50 ihtiyaç sahibi özel gereksinimli bireye akülü sandalye verildi. Başkan Vahap Seçer, “Bir siyasetçi, belediye başkanı, milletvekili, bakan ya da cumhurbaşkanı halkını sevmiyorsa, onun acısını hissetmiyorsa, mutluluğunu paylaşmıyorsa, aklı başka yerdedir, başka işler yapıyordur. Türkiye’de bu anlayışı değiştirmek istiyoruz,” dedi.