Oyuncak kütüphanesi hizmette

• 8 Mayıs 2023
Muğla Büyükşehir Belediyesi, oyuncak kütüphanesini hizmete sundu.

Çocukların gelişimine katkıda bulunmak ve her çocuğun oyuncağa erişimini sağlamak amacıyla kurulan oyuncak kütüphanesi hizmete açıldı. Oyuncak kütüphanesinde birbirinden farklı alanlar oluşturuldu. Açılışa, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Milletvekili Suat Özcan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, DEVA Partisi’nin il/ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Osman Gürün, “Burada çocukların ilgi alanlarını tespit ederek bu doğrultuda eğitim almalarını sağlamaya çalışacağız. Uzmanlar, ailelere yardımcı olacak. Mutlu bir Muğla yaratmak için çalışıyor, geleceğe emin adımlarla yürüyoruz,” dedi.