Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yol çalışmalarını sürdürüyor

• 8 Mayıs 2023

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, asfalt ve peyzaj düzenleme çalışmalarıyla Ali Osman Çelebi Bulvarı’nı yeniledi. 4.400 metre uzunluğundaki Ali Osman Çelebi Bulvarı’ndaki ilk etap çalışmaları kapsamında, Bülent Ecevit Bulvarı ve Atatürk Bulvarı kavşağı arasındaki kısım 2x3 altı şeritli olarak yapıldı, aşınma asfaltı seviyesinde tamamlandı. Bu etapta 3.000 ton aşınma asfaltı döküldü, 8.800 metrekare kumlamalı parke taş kaldırım yapıldı. Yaklaşık 1.200 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşendi. Yaklaşık 3.000 metre uzunluğunda bisiklet yolu yapıldı. Ayrıca yeşil alan ve park cepleri çalışması da gerçekleştirildi.