Yıldız: “Vatandaşlara ulaşım desteği sağladık”

• 8 Mayıs 2023
Başkan Ömer Yıldız, Dereçine Belediyesi’nin ulaşım hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Belediyemize ait otobüslerle toplu taşıma hizmeti veriyoruz. Belediyemizin meclisinin belirlediği öğrenciler ve vatandaşlar ulaşım hizmetlerinden ücretsiz yararlanıyor. Şehiriçi öğrenci ulaşım ücreti aylık 35 TL, Akşehir’e öğrenci taşıma ücreti aylık 100 TL’dir. Belirlenen bu ücret, toplu taşıma ücretinin beşte biri. Kültürel gezilerde öğrencilerden ve kadınlardan ücret almıyoruz. Beldemizdeki hastaları belediyemizin makam aracıyla hastaneye ücretsiz ulaştırıyoruz. Önümüzdeki dönemde de ulaşım hizmetlerimize devam edeceğiz.