Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yaz spor okulları başlıyor

• 19 Haziran 2023

Adana Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesindeki deneyimli spor eğitmenlerinin gözetiminde, 13 farklı branşta 7-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik yaz spor okullarından vatandaşlar ücretsiz yararlanabilecek. Yaz spor okullarında 1 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında eğitim verilecek. Eğitim süresince her branşta yetenek taraması yapılıyor. Seçilen sporcular, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde lisanslı sporcu oluyor. Katılımcıların şort, çanta, antrenman forması, çorap gibi ihtiyaçlarını Adana Büyükşehir Belediyesi ücretsiz karşılıyor. Yaz spor okullarına son başvuru tarihi 23 Haziran.