Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden üreticilere sera naylonu desteği

• 19 Haziran 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi, hortum ve dolu nedeniyle seraları zarar gören üreticilere sera naylonu desteğinde bulundu.

Yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda üreticileri her alanda destekleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli Kayabaş Mahallesi’nde 3 Haziran’da meydana gelen hortum ve dolu felaketinin ardından zarar gören üreticilerin yardımına koştu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, felaketin ardından yardım isteyen üreticilerin talebini cevapsız bırakmadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, hasar tespit çalışması yaptı, seraları zarar gören dört üreticiye 1.750 metrekare sera naylonu teslim edildi.