Aydınlılar unutulmaz bir gecede buluştu

• 19 Haziran 2023
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kursiyerlerinden oluşan ritim grubu, Aydınlılara doyumsuz bir gece yaşattı

Yıl boyunca eğitim gören kursiyerlerin sergilediği sahne performansı beğeni topladı. Gecede ilk olarak otizmli çocuklardan oluşan “Özel Eğitim Ritim Grubu” sahneye çıktı. “Askı Davul Topluluğu” ve “Zeybek Gösteri Ekibi” muhteşem bir gösteri sergiledi. Gösteriyi izleyen vatandaşlar, şarkılara ve danslara eşlik etti. Grup üyelerini tebrik eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sanatın güzelliklerini yaşatmaya, bu güzellikleri öğrenmek isteyen vatandaşlar için kurslar düzenlemeye devam edeceğiz,” dedi.