Başkan Köse, Safranbolu için Brüksel’de

• 19 Haziran 2023
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Birleşmiş Milletler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı’nın yönetim kurulu toplantısı için Brüksel’e gitti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Birleşmiş Milletler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı’nın yönetim kurulu toplantısı için Belçika’nın Brüksel kentine gitti. Başkan Köse’ye, Meclis 1. Başkanvekili Onur Varlı, Dış İlişkiler Sorumlusu Mert Çevik Eşlik etti. Başkan Elif Köse, yönetim kurulu toplantısına katılmasının yanı sıra ikili görüşmeler de yapacak. Başkan Köse, Safranbolu’yu dünyanın her yerinde en iyi şekilde tanıtmak ve temsil etmek için çalıştıklarını belirtti.