Çorlu Belediyesi sıfır atık için çalışmaya devam ediyor

• 19 Haziran 2023
Çorlu Belediyesi’nin “Her Öğrenci Bir Eğitimci” projesi kapsamında iklim değişikliği ve sıfır atık konulu eğitimler verdi.

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, çevre koruma bilincini yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla okullarda iklim değişikliği, sıfır atık ve geri dönüşüm konulu eğitimler verdi. “Her Öğrenci Bir Eğitimci” projesi kapsamında eğitimlerin verildiği okullar arasında Özel Çorlu Küçük Şeyler Anaokulu, Cemile Yeşil Anadolu Lisesi, Çorlu İlkokulu, Çorlu Ortaokulu, Nenehatun Anaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Özel Keman Berker Küçük Dostlar Anaokulu, Atatürk İlkokulu, Aziz Günden İlkokulu, Ergene Vadisi İlkokulu, Şahinler Ortaokulu, Furtuni ve İshak Pinhas Ortaokulu, Çorlu Ticaret Borsası Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi yer aldı. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde eğitimlerin devam edeceğini belirtti. Eğitimlere 1.800 öğrenci ve öğretmen katıldı.