Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü madalyalarla döndü

• 19 Haziran 2023
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı yüzücüleri, 12 yaş ve altı Artistik Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda sekiz altın, bir gümüş madalya kazandı.

Yetiştirdiği başarılı sporcularla ulusal/uluslararası müsabakalarda Eskişehir’i en iyi şekilde temsil eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yüzme branşında başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen 12 yaş ve altı Artistik Yüzme Türkiye Şampiyonası’na Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları damga vurdu. Başarılı yüzücüler, sekiz altın, bir gümüş madalya kazandı. 7-8 yaş solo kategorisinde Mahmud Alp Çiçek, 7-8 yaş mix düet kategorisinde Derin Şentürk, Mahmud Alp Çiçek ve Ceren Baloğlu, 12 yaş takım kategorisinde Elif Duru Aksoylu, Derin Şentürk, Ada Yazıcı ve Ceren Baloğlu birinci oldu. 7-8 yaş solo kategorisinde ise, Bora Saban ikinci oldu.