“Gaziosmanpaşa Erkek Öğrenci Yurdu” şampiyon

• 19 Haziran 2023
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yurtlarında kalan öğrenciler spor etkinliğinde buluştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 10 yurtta kalan öğrenciler spor etkinliğinde buluştu. Öğrenciler için masa tenisi, futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, dart, yüzme, satranç ve e-spor turnuvaları düzenlendi. Tüm branşlarda toplam 160 müsabakada karşılaşmalar eleme usulüyle yapıldı. Voleybol, basketbol, futbol müsabakalarının yarı final ve final karşılaşmaları çekişmeli geçti. Futbolda birincilik kürsüsüne “Maltepe Kız Öğrenci Yurdu” ve “Esenyurt Erkek Öğrenci Yurdu” çıktı. Basketbolda ise, “Maltepe Kız Öğrenci Yurdu” ve “Gaziosmanpaşa Erkek Öğrenci Yurdu” şampiyon oldu.