Kemer Belediyesi sınava hazırlıkta öğrencilerin yanında

• 19 Haziran 2023
Kemer Belediyesi, üniversite sınavına girecek öğrenciler için motivasyon yemeği düzenledi.

Göynük Mahallesi’ndeki sosyal tesislerde düzenlenen yemeğe, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül, Boran Mare Beach Otel’in sahibi Aziz Dinçer, Transatlantik Otel’in Genel Müdürü İlhan Arıdıcı, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu Müdürü Suat Göv, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Başkan Topaloğlu, üniversite sınavının her şeyin sonu olmadığını söyledi. Motivasyon yemeğine katılan Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu öğrencileri hem moral buldu hem de stres attı.