“Kız Kardeşler El Ele” projesi hayata geçirildi

• 19 Haziran 2023
Konak Belediyesi ve İzmir Soroptimist Kulübü işbirliğiyle “Kız Kardeşler El Ele” projesi hayata geçirildi.

Konak Belediyesi ve İzmir Soroptimist Kulübü işbirliğiyle hayata geçirilen “Kız Kardeşler El Ele” projesi kapsamında kadınlar için düzenlenen iş odaklı eğitimlerin son dersi tamamlandı. Konak Belediyesi’nin Kemer’deki Gençlik Destek Merkezi’nde düzenlenen proje kapanış törenine, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Soroptimist Kulübü 2021-2023 Dönem Başkanı Şükran Karaok, Proje Koordinatör Yardımcısı Ece Tekin Tansev, Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu İzmir Bölge Sorumlusu Gül Gürses, İzmir Soroptimist Kulübü 2023-2025 Dönem Başkanı Beril İşçioğlu Özüner, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (önceki dönem) Misket Dikmen, kadın dernekleri, demokratik kitle örgütleri temsilcileri, proje kapsamında eğitim veren uzman eğitmenler ve projede eğitim gören Konak Belediyesi Semt Merkezleri kursiyerleri katıldı. 36 kursiyerin yedi kategoride, yedi hafta boyunca eğitim gördüğü ve Doğuş Üniversitesi onaylı e-ticaret eğitim sertifikası almaya hak kazandığı projenin kapanış töreninde konuşan Başkan Batur, “Kadınların istihdamıyla ilgili projelere öncelik veren bir belediyeyiz,” dedi.