Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik odaklı çalışmalarını sürdürüyor

• 19 Haziran 2023
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kentin ve vatandaşların ihtiyaçlarını göz önünde tutan çalışmalarına devam ediyor. Sahil dolgu alanında tuvaletler hizmete sunuldu. Süleymanpaşa ilçesi, sahil dolgu alanındaki tuvaletlerin ihtiyacı karşılayamaması üzerine harekete geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, tuvaletleri yeniledi. Sekiz kabin, bir adet engelli tuvaleti, Tekirağaç Kafe’deki halka açık iki kabin, kafenin yanındaki altı kabin, amfi tiyatro alanındaki 12 kabin, kadın, erkek ve engelli mobil tuvaletleri hizmete açıldı.