ATABEM yaz dönemi kurs kayıtları başlıyor

• 5 Haziran 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) yaz dönemi kurs kayıtları 5 Haziran’da başlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı ATABEM’de öğrenciler için ücretsiz yaz kursları düzenleniyor.  Öğrenciler, 5-11 Haziran tarihleri arasında atabem.antalya.bel.tr üzerinden kurslara kayıt yaptırabilecek. 3., 4., 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri yaz kurslarında hem eğlenecek hem de öğrenecek. Ücretsiz yaz kursları 3 Temmuz’da başlayacak. Öğrenciler, bilgisayar kodlama, Türkçe, hızlı okuma, matematik, fen bilimleri, İngilizce, bağlama, gitar, modern dans, halk oyunları, piyano, resim, satranç, yaratıcı drama, keman ve zekâ oyunları gibi branşlarda eğitim alacak.