Avcılar Belediyesi, girişimcilerle yatırımcıları buluşturdu

• 5 Haziran 2023

Avcılar Belediyesi, girişimci gençler için yürüttüğü inovasyon çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Avcılar Belediyesi Uygulamalı Çözüm ve İnovasyon Merkezi, Entertech İstanbul Teknokent işbirliğiyle başlatılan “Ön Kuluçka” süreci sona erdi. Havacılıktan oyuna, yazılımdan enerjiye kadar pek çok sektörde yenilikçi fikirlerini hayata geçirmek için bir araya gelen 13 girişimci, eğitim süreçleri, ön demoday ve prototip destekleri sonunda yatırımcıların karşısına çıktı. Teknoloji ve inovasyon dünyasında emin adımlarla ilerleyen genç girişimciler, Avcılar Belediyesi Uygulamalı Çözüm ve İnovasyon Merkezi’nde düzenlenen programda İş Bankası, Arnica ve 10’dan fazla yatırımcıya projelerini tanıttı.