Aydın Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

• 5 Haziran 2023

Aydın Büyükşehir Belediyesi, hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çine ilçesi 296. Sokak’ta kazı çalışmaları başladı. Kentin birçok noktasında yol yapım çalışmalarına devam eden Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, Çine ilçesi 296. Sokak’ta da kazı çalışmalarına başladı. Vatandaşlar için yolları daha güvenli ve konforlu hâle getiren ekipler, kazı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimine başlayacak. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla daha konforlu ve modern yollara sahip olduklarını dile getiren vatandaşlar, Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.